Friday, November 2, 2012

gubahan baru..:)..

Assalammualikum...

Alhamdulillah dengan izin Allah dpt juge berblog yg sekian lame terperam blog ni...dgn hari sabtu yg indah dan aman ni..malaysie Alhamdulillah aman hendakNya..dgn pulak nasyid maher zain..bertambha la aman..hehe...si bambam hafiz pun dah tidur...sekrng ni senng lah nak berblog..

dengan harapan yg tinggi..xlah tinggi gunung..idah update blog idah utk bulan ni dgn lafaz Bismillah...

utak tatapan kawan2 semue..idah masukkan hantran terbaru yg idah buat..utk majlis pertunangan minggu depan..:)..temanye ungu ye..permintaan dr pihak lelaki..nak simple tp cantik...xnak bling2..okayy...siappp!!!...:)...





okk...yg di atas ni..idah amik sewa dulang dan alas hantaran..:)...RM 10.00 utk 1 set..:)..




ni antara contoh hantaran yg idah dah siapkan..:)..insyallah akan dtg ade lagi hantrn utk pihak lelaki..:)..nnt idah masukkn yeee..:)..

terima kasih..

Thursday, May 17, 2012

harap maaf ye..

assalammualikum...harap maaf pada kwn2 dan sahabt yg tgk blog ini...sekrng ni gambr2 hantrn,gubahan meja mkn pengantin dan hiasan pelamin (simple je ) ade di fb idah disebelah ini yee..gambr2 dan hantrn yg paling terbaru pun ade...maaf xdpt nak update blog idah bt mase ni...:)..

Wednesday, September 2, 2009

assalammualikum...

kepade tetamu yang melihat blog ini...minta maaf xsempt nak updateskan lagi...tentang t-shirt2 labuh muslimah nie corak dan warne boleh bt pilihan...


t-shirt labuh untuk kanak2 harge RM 30.00 dan dewasa RM 40.00...kos hantaran pihak kami akan tanggung jika ade kesulitan...kos penghantaran terpulang pade harge berat t-shirt tersebut...

untuk tempahan hantaran perkahwinan pula...pihak kami menyediakan sewa2 dulang...alas hantaran...dan kami juga menyewa gubahan hantaran...untuk tempahan gubahan hantaran...kami ambil 3 dulang RM 100.00 xtermasuk modal sendiri (pihak clien)..kalau termasuk modal..mungkin cas upah dan jumlah modal yg kami keluarkan...

kami jugak tidaklah mempunyai permis atau gudang yg besr...malah kami masih kecil2an..dan menuggu durian runtuh...hehe...ape2 pesanan dan hendak hubungi kami...no telefon ade tertera di kad bisnes pengurus kami...

sekian...salam...

Friday, May 29, 2009

Wednesday, May 27, 2009

~hantaran perkahwinan..~...





















salam...
nilah hasil gubahan sy yang sy btkan pade bakal2 pengantin...
byk lagi...sy akan tunjukkan nnt...
terime kasih..